[GR18] Kandidatenlijst VVD Berg en Dal bekend

GEMEENTE BERG EN DAL – De kandidatenlijst van de VVD Berg en Dal is vastgesteld.

Lijsttrekker Mechteld ten Doesschate is al eerder dit jaar verkozen en nu zijn ook de overige kandidaten bekend geworden. Met trots en vol van vertrouwen presenteert VVD Berg en Dal overige kandidaten.

Verbeeten en Hammer

Op nummer 2 staat Marie-José Verbeeten (carrousellid) en op nummer 3 staat Remco Hammer (carrousellid). Met deze top 3 is VVD ervan overtuigd dat er een goede mix van jong en oud is gevonden, met veel ervaring en nieuw elan. Verbeeten heeft als fractievoorzitter, fractielid en carrousellid al veel ervaring in de politiek van Berg en Dal. Hammer is de hoogste nieuwkomer op de lijst en heeft zijn ervaring met name opgedaan buiten de gemeentegrenzen, onder andere in ‘s-Hertogenbosch. “Wij denken dat we met deze top 3 klaar zijn voor een mooie toekomst”, aldus de partij.

Vertrouwen en zin

Op de plekken 4 t/m 8 staan respectievelijk Eijte Jansma, Stefan van Tol, Henriëtte Driessen – Joanknecht, Zeger Stappershoef en Stef Stienstra. Alle kandidaten op de lijst hebben de wil om een mooi verkiezingsresultaat te behalen op 21 maart 2018. VVD heeft er vertrouwen en vooral veel zin in.

Bron: Verkiezingen Berg en Dal.nl

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.