[GR18] Lesley Albers wordt PvdA Berg en Dal-lijsttrekker

BERG EN DAL – De leden van de PvdA Berg en Dal hebben op woensdagavond 5 juli tijdens de Algemene Leden Vergadering de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Als lijsttrekker is daarbij unaniem verkozen Lesley Albers (31), woonachtig in Berg en Dal.

Niet saai en voor iedereen

Zij is de afgelopen jaren bestuurslid van de Afdeling PvdA Berg en Dal en tevens carrousellid bij de gemeente Berg en Dal. “Ik ben er trots op hoe de partij zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld naar een PvdA Berg en Dal 2.0: springlevend en vernieuwend. De lokale politiek is helemaal niet saai en voor iedereen! Belangrijk is dat ook vrouwen en jongeren actief zichtbaar zijn in de gemeenteraad. Dit is voor mij dan ook een logische stap om te zetten.” Tijdens de vergadering bedankte zij de leden voor de steun en het in haar gestelde vertrouwen.

Schmiermann tweede, Hoeken doet stap terug

Tweede op de kandidatenlijst voor de PvdA Berg en Dal is huidig raadslid Martijn Schmiermann (43). Hij is al 11 jaren gemeenteraadslid, nu in de gemeente Berg en Dal en voorheen in de gemeente Groesbeek. Huidig fractievoorzitter Thieu Hoeken (67) wil na tien jaar lokale politiek graag het stokje overdragen. Hij blijft wel actief binnen de afdeling in ondersteunende en bestuurlijke functies en/of activiteiten.

Kandidatenlijst

Top 5 kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018

01. Lesley Albers
02. Martijn Schmiermann
03. Gerrie Eijkhout
04. Monique Maarsseveen
05. Henny van der Pol

De partij gaat nu verder met het opstellen van het verkiezingsprogramma.

Bron: PvdA Berg en Dal

Beoordeling (0 / 0)

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.